Most jó helyen vagyok

Egyik szerkesztőnk tegnap összefutott az egyik olvasónkkal, aki az intézményi tanításról e-learning és oktatásmódszertani szakértői munkára váltott:

H.Gy.Sz. írása:

Kezdhetném úgy, hogy én nem szoktam ismerős ismeretleneket letámadni azzal, hogy “Te vagy a…?”, de inkább majd ezzel fejezem be.

Hónapok óta vár piszkozatként a levelezésemben az én Miután felmondtam-történetem; a bizonytalanság oka, hogy ha ezt közzé teszem, akkor kimondva is lezárok valamit, amit magamban talán még nem tudtam. Az viszont biztos, hogy rengeteg erőt merítettem a nyáron mások történeteiből és a Támogató Facebook-csoportból ahhoz, hogy 15 év után, életem első munkahelyéről váltani merjek.

A folyamatot pedig a lehető legjobban támogatja az a coach, akire szintén nektek köszönhetően találtam rá. Szeptember óta kitágult a világ, minden színesebb, szabadabb lett – holott sosem gondoltam volna, hogy ennyire háttérbe szorítottam, korlátoztam magam, amíg tanárként dolgoztam, hiszen imádtam. Szóval ennek a felszabadultságnak a következménye lehetett az, hogy amikor megláttalak, rá kellett kérdeznem, tényleg Te vagy-e az. Mintha jel lettél volna, hogy most jó helyen vagyok. Köszönöm neked és a veled együtt dolgozóknak, továbbá minden bátor, a történetét felvállaló pályaelhagyónak, hogy vagytok!


Posted

in

by

Tags:

Hozzászólások

Hozzászólás

Működteti a WordPress.com.